Predstavitev

Zgodovina
Ljubezen do narave in želja ustvarjati s pomočjo danosti zemlje je leta 2000 botrovala, da smo pričeli razmišljati o tem, da bi začeli resneje vrtnariti. Prvemu nasadu paradižnika se je leto kasneje pridružila že pestra paleta zelenjave. Naša zaveza je vseskozi bila zelenjavo pridelovati na naravi čim bolj prijazen način, zato smo se odločili za integrirano kontrolirano pridelavo zelenjave.
Z leti je površina naših rastlinjakov rasla in danes se razprostirajo že na 2500 m2. Poleg pisanih plodov zelenjave v naših rastlinjakih vzgajamo še vse vrste sadik zelenjave in zelišč za vrtičkarje. Za cvetočo barvno paleto pa poskrbimo z balkonskim in sezonskim cvetjem.

Dejavnost
Pridelovanju zelenjave smo z leti dodali širok in kvaliteten izbor sadik sort zelenjave in zelišč, ki temeljijo na lastnih izkušnjah in dobrih rezultatih. V rastlinjakih pridelujemo paradižnik, papriko, kumare, bučke, solato…, vzgajamo sadike in cvetje.

Naravi prijazno
Spoštovati naravo, njene danosti in zakonitosti je naše vodilo že od samega začetka. Zelenjavo in sadike vzgajamo na naravi prijazen način, pri čemer upoštevamo navodila setvenega koledarja Marije Thun.

Aktualno

2016-03-06

Naslov: CVETLIČARNA ŠTRAVS ŠMARJE PRI JELŠAH (Mercator center)
Izvleček: GSM: 031 - 709 - 003 GSM: 041 - 588 - 245 ARANŽIRANJE DARIL, ŠOPKOV, DARILNI PROGRAM, ŽALNA FLORISTIKA (ŽARNI VENČKI, VENCI, SVEČE... tudi z dostavo), SADIKE ZELENJAVE, ZELIŠČA, BALKONSKO CVETJE, ENOLETNICE...

2014-01-30

Naslov:CVETLIČARNA ŠTRAVS KOZJE
GSM: 051-305-180 GSM: 041-588-245 VENCI, SVEČE, ŽARNI VENČKI, ŠOPKI, ARANŽIRANJE DARIL,,,, DELOVNI ČAS: PONEDELJEK -PETEK: 8-14.30 SOBOTA :8-12 -

2012-06-08

Naslov:SIVKA NA NAŠEM VRTU
Izvleček:Sivka je še ena izmed rastlin, ki jo takoj povežemo s počitnicami ob Sredozemlju, pogosto pa jo srečamo tudi na okrasnem ali uporabnem vrtu. Z izbiro različnih vrst si lahko zagotovimo nepretrgano cvetenje skoraj vso sezono.

Izdelava spletnih strani optim-pro.com.