Vrtnarstvo Štravs s.p.

S čim se ukvarjamo?
Vrtnarstvo Štravs se ukvarjamo spomladi s širokim programom pridelave sadik zelenjave in zelišč za vrtičkarje, z vzgojo balkonskega cvetja in enoletnic za gredice in grobove. Od spomladi do jeseni se ukvarjamo z integrirano pridelavo zelenjave npr. paradižnika, paprike, solate, kumare, bučke … , kjer je vse to mogoče tudi kupiti. V jesenskem času pa nudimo bogat izbor jesenskih lepotic, od mačeh, trajnic, lončnih krizantem ter rezanega cvetja.


Kje se nahajamo?
Vrtnarstvo Štravs se nahaja na lepi in prijetni lokaciji na začetku vasi Imeno, 1,5 km oddaljeno od Podčetrtka in Term Olimia, ob regionalni cesti v smeri Brežice – Čatež.

Zeleni kotiček

Naslov: BARVE ROŽ


Izvleček:


Besedilo:
Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga praznujemo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti ter dosežkov žensk.
Ker se bliža osmi marec,je zanimivo prebrati kaj pomeni določena barva rož,ki jo podarjamo.
Vsaka barva rože je povez...

Vrtnarija

Zdrava in sveža zelenjava.
Z vrtnarstvom se ukvarjamo od leta 2000, kjer smo najprej začeli z pridelovanjem zelenjave. Zelenjavo smo že od začetka pridelovali na integriran način, kontroliran z Inštituta Maribor. Pridelovanju zelenjave smo z leti dodali širok in kvaliteten izbor sadik sort zelenjave, ki temeljijo na lastnih izkušnjah in dobrih rezultatih. V rastlinjakih pridelujemo paradižnik, papriko in kumare. Zelenjavo in sadike vzgajamo na naravi prijazen način, kjer tudi upoštevamo navodila setvenega koledarja Marije Thun.

Izdelava spletnih strani optim-pro.com.